Πίτες
2014-03-02 20:41
Εκτύπωση συνταγής
Αποστολή
Προσθήκη στις αγαπημένες
Πλούσια σε γεύση πίτα, που παλιότερα συνηθιζόταν κυρίως σε γιορτινά τραπέζια....
2014-03-01 20:29
Εκτύπωση συνταγής
Αποστολή
Προσθήκη στις αγαπημένες
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα µε τη ζάχαρη να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το αλάτι, τις βανίλιες και το σιμιγδάλι βροχηδόν...
2014-02-24 20:13
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κοτσάνια της πιπεριάς, την κόβουμε κατά μήκος και αφαιρούμε σπόρους και ίνες. Κόβουμε σε χοντρές φέτες. Σε ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε τα κρεμμύδια για 8-10' να γίνουν διάφανα. Ανακατεύουμε...