Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί και κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ
2014-03-02 20:35

Απίθανη συνταγή που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και πολύ εύκολο πιάτο για το καθημερινό σας τραπέζι.
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6΄. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά.
2. Τα βάζουμε σε λαδωμένο μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ light. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200οC για 25΄-30΄ μέχρι να ροδίσει το φαγητό.
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30 λεπτά
Υλικά συνταγής
- 500 γραμ. ταλιατέλες (1 πακέτο)
- 300 γραμμ. ζαμπόν βραστό, ψιλοκομμένο
- 200 γραμμ. κασέρι τριμμένο
- 200 γραμμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
- 300 γραμμ. τυρί κρέμα
- 250 ml κρέμα γάλακτος NOYNOY light
- αλάτι
- πιπέρι